20 juni 2012
19:00

Unbyns IF

Referat: Svartbjörnsbyns IF - Unbyns IF

Vi startade med Marcus i mål, Erik på vb, Peter o Niclas i mitten och Jarro på hb. Patrik och Nordan på mitten med Simon framför. Martin o Linus på kanterna och Kris framåt. Avbytare Levi, Robbs, Renko, Burman och Jens.

Matchen börjar med att Björns tar kommandot med mycket rörlighet. Dom skapar några bra chanser men Marcus och backlinjen står emot. Vi har något enstka bra läge. Martin lägger en lång boll mot Linus som går mot bollen där deras keeper missbedömer och plötsligt kan Simon få bollen och lägger in den i tom bur.

Dom fortsätter att föra matchen, och kan kvittera efter att vi tappat markering i mitten där deras kille kan lobba snyggt över Marcus. Efter hand kommer vi in mer och mer och kan få fler anfall. Tyvärr slår vi för mycket chansbollar istället för att vårda bollen. I halvlekens sista och får till slut en tveksamt dömd straff (vi tycker Erik tar bollen först). Marcus gör en kanonräddning och vi kan gå till vila med 1-1.

I andra får dom fort göra 2-1 då Marcus missbedömer stolpens position. Sen blir det 3-1 på straff (snygg dykning säger dom som var nära). Då gör vi lite chansningar och flyttar upp folk för att försöka få till en reducering. Det leder till att vi för spelet, dock utan att skapa jättemycket. Martin hade en bra lobb som tyvärr smet utanför. Sen får dom göra 4-1 och 5-1 på en frispark där vi har fel positioner. I matchens sista minuter hetter det till och en av Björns spelare blir utvisad efter att ha sparket Renko över benen.

Björns vinner rättvist, men vi skall inte släppa till så många mål dock. Med för många killar borta klarar vi inte av att göra matchen jämn. Simon blir huvuskadad i slutet av första och vi törs inte spela honom mer i matchen. Kris spelade halvskadad och hade känningar i halvlek. Niclas stark som mittback. Robbs gör en bra andra halvlek där vi får en hel del kombinationer.